Mundosano - gezondheidscentrum

Mentaal welzijn

Bij Céline

Stress verminderen - Céline - zetel

Het lichaam is pas in gezond evenwicht wanneer lichaam en geest mooi in harmonie zijn. Ondervind je last van mentale uitdagingen zoals stress, burn/bore -out, depressie, somberheid, laag zelfbeeld, angsten, slaapmoeilijkheden, levensvragen, motivatieproblemen, algemene twijfels en zorgen? Dan kan je voor psychologische begeleiding terecht bij Céline.

Werkwijze

In een eerste gesprek in de open, warme sfeer van de praktijk, maken we kennis met elkaar en luister ik naar je verhaal. Hierbij nemen we de tijd om je vraag, doel, uitdagingen, helder te krijgen. Bij volgende ontmoetingen gaan we samen op stap, waarbij we jouw ritme volgen. Ik combineer gesprek met aandachtsoefeningen, visualisaties, ademhalingstechnieken, relaxatie, mindfulness. Samen gaan we aan de slag om je te helpen omgaan en erkennen van lastige gevoelens, hindernissen te overwinnen, afstand te leren nemen van moeilijke gedachten, verhelderen van de eigen waarden en ernaar te leven.
De moeilijkste stap is vaak het maken van een eerste afspraak. Het kan echter de moeite waard zijn om voor jezelf te ontdekken of de begeleiding een nieuwe wending kan geven in je leven.

Je mag me contacteren voor meer informatie of voor het maken van een afspraak op:
0472 54 36 98 -

Bij Erika

Stress verminderen - Erika - yoga

Hoe hard het leven soms ook is en gaat, yoga nodigt me elke keer opnieuw uit om in balans te komen, het is mijn innerlijk kompas.
Mijn yoga practice geeft me de zachtheid en de kracht om waardering, liefde en compassie in mezelf te vinden.
Ik wil anderen vanuit die liefde begeleiden en helpen zodat ook jij de moed hebt om jezelf graag te zien, je voor jezelf durft te kiezen en te leven vanuit liefde.

Ik help jou om te vertragen, via je ademhaling uit je hoofd en in je lichaam te komen, je te verbinden met jouw innerlijke kracht en je eigen wijsheid vanuit zachtheid.
Via de diepere lagen in mijn yogalessen, niet enkel de fysieke laag maar ook de mentale en emotionele lagen, leer ik jou om vanuit liefde een intensere verbinding te maken met jezelf.

WAT? (wegens de huidige maatregelen zijn deze lessen voorlopig enkel online) 

 • YIN YOGA,
  IEDERE MAANDAG AVOND van 20u-21u30 EN VRIJDAG OCHTEND van 10u-11u30 via zoom
  Dit is letterlijk vertragen, loslaten en in de diepte werken op het bindweefsel, onze fasciae, het magische web dat ons lichaam draagt.
 • YINYANG YOGA
  IEDERE WOENSDAGAVOND van 20u-21u30 via zoom
  Een balans vinden tussen de kracht, de inspanning en ontspanning om veerkrachtig en soepel in het leven te staan.
 • 1 OP 1 LESSEN
  Op basis van uw fysieke of therapeutische noden bouwen we aan een les op uw maat met een persoonlijke liefdevolle focus.

Neem voor meer info een kijkje op mijn website: www.sohamsoiam.be of stuur me een berichtje via

 

Wat in dit verhaal ook kan toegepast worden:

 • Bij Sofie: voeding 
 • Go4Balance therapy