Mundosano - gezondheidscentrum

Figuurcorrectie

HYPOXI

Velen onder ons ervaren het als zeer moeilijk om vetten en cellulitis te verwijderen op bepaalde plaatsen. Deze laatste noemen we de “probleemzones”. Dit zijn dan ook de zones met een zwakke bloedcirculatie. Bloed is nu juist de transporteur van de vetzuren tijdens een training.

De Hypoxi therapie is wetenschappelijk onderbouwd en bestaat al meer dan 20 jaar. Het is een technologie voor het aanpakken van hardnekkig opgeslagen vetzuren, cellulitis en een zwak bindweefsel in de probleemzones.

Figuurcorrectie - Hypoxi

L250: de combinatie van variërende druktherapie en een matige activiteit stimuleert de bloedtoevoer en versnelt het transport van vetzuren. De behandelde zones: onderbuik, benen, billen. Resultaat: het plaatselijk afbreken van de vetten op deze zones. Gelijktijdig is er vermindering van cellulitis.

De L250 kan ook gecombineerd worden met HDC therapie. De 400 geïntegreerde drukkamers in dit pak oefenen lage en hoge druk uit. Het bindweefsel wordt zachtjes uitgerokken en ingedrukt, op dezelfde manier als een spier wordt getraind. Dit is het “cupping systeem”. Het stimuleert het metabolisme en het lymfevatenstelsel. Resultaat: nog meer effect van de L250 therapie, betere afvoer van afvalstoffen, strakkere huid en minder cellulitis. 

REDUSTIM

Figuurcorrectie - Redustim

Deze therapie is gebaseerd op de Biostimology: dit is een medisch gepatenteerde technologie.

“Bio” staat voor het natuurlijk effect van het BioEnergetisch Veld (E.L.F.) op het lichaam (een magnetisch veld met zeer lage frequentie, max 50Hz, vergelijkbaar met het magnetisch veld van de aarde).

En “ Stimologie “ verwijst naar de celstimulatie die o.a. de lipolyse activeert en stimuleert. M.a.w. het lichaam leert terug beter en efficiënter vet verbranden. Zowel onderhuids vet alsook het viscerale vet. Dit maakt Redustim uniek omdat het zo ook een heel groot gezondheidsvoordeel geeft. Het viscerale vet is nl. verantwoordelijk voor het ontstaan van verschillende ziekten zoals diabetes, hypertensie, hartziekten, insulineresistentie.

Naast de juiste voedingsaanpassingen en beweging helpt Redustim jou naar een gezond en slanker lichaam.

DETOXBODY

Figuurcorrectie - Detoxbody

Deze behandeling combineert lasertherapie met andullatie.

De laserstralen van de Lipo-laser warmen de huid op en dringen tot in de vetcellen. De vetten worden omgezet in vloeibare massa en komen via de celwand naar buiten. Resultaat: betere vetafbraak op die bepaalde plaats. 

De Andubalance zorgt op basis van mechanische trillingen en infraroodwarmte voor een optimale werking van het lymfesysteem. Deze voert afvalstoffen en overtollig water af. Dit is de ontgifting van het lichaam, wat essentieel is om goed te kunnen afvallen.
Tegelijkertijd zorgt het voor ontspanning, pijnverlichting thv spieren en gewrichten, boosten van het metabolisme.

 

Wat in dit verhaal ook kan toegepast worden:

  • bij Sofie : voeding
  • Yoga