Mundosano - gezondheidscentrum

Huid- en spierversteviging

HYPOXI 

Velen onder ons ervaren het als zeer moeilijk om vetten af te breken en cellulitis te verminderen op bepaalde plaatsen. Deze plaatsen noemen we de “probleemzones”. Dit zijn de zones met een zwakke bloedcirculatie. Bloed is nu juist de transporteur van de vetzuren tijdens een training.

De Hypoxi therapie is wetenschappelijk onderbouwd en bestaat al meer dan 20 jaar. Het is een technologie voor het aanpakken van cellulitis, hardnekkig opgeslagen vetzuren en een zwak bindweefsel in de probleemzones.

Huid- en spierversteviging - Hypoxi

* L250: de combinatie van variërende druktherapie en een matige activiteit stimuleert de bloedtoevoer en versnelt het transport van vetzuren. De behandelde zones: onderbuik, benen, billen. Resultaat: het plaatselijk afbreken van de vetten op deze zones. Gelijktijdig is er vermindering van cellulitis.

 

Huid- en spierversteviging - Hypoxi

* HDC: ook de huid moet getraind worden om de elasticiteit en gladheid te bewaren. De 400 geïntegreerde drukkamers in dit pak oefenen lage en hoge druk uit. Het bindweefsel wordt zachtjes uitgerokken en ingedrukt, op dezelfde manier als een spier wordt getraind. Dit is het “cupping systeem”. Het stimuleert ook het metabolisme en het lymfevatenstelsel. Resultaat: een strakkere huid, minder cellulitis, het boosten van het metabolisme en het lymfesysteem.

ANDUBALANCE

Spierversteviging - Andubalance

De Andubalance zorgt op basis van mechanische trillingen en infraroodwarmte voor een optimale werking van het lymfesysteem. Deze laatste voert jouw afvalstoffen en overtollig water af. Dit proces is de ontgifting of zuivering van het lichaam. Laat dit nu ook een cruciaal element zijn in dit hele verhaal.

 

Wat in dit verhaal ook kan toegepast worden:

  • yoga
  • Go4Balance therapy