Mundosano - gezondheidscentrum

praktijk

Mundosano

Een gezellige praktijk in hartje Pajottenland waar je onder steeds deskundige begeleiding kan werken naar een gezond lichaam, zowel uiterlijk als innerlijk.

Deze warme plek is begin 2009 opgestart door mezelf, Sofie Vanschandevijl, erkend diëtiste. Onmiddellijk na het behalen van mijn diploma Bachelor Voedings- en dieetleer in 2002 werk ik als zelfstandig diëtiste. Eerst in bijberoep, maar al vrij snel is er de overschakeling naar hoofdberoep.

Doorheen de jaren heb ik veel ervaring kunnen opdoen door samen te werken met huisartsen, kinesisten, fitnesscentra en verschillende firma's. Er was gedurende een lange periode een goede samenwerking met dokter Staessens in Groot-Bijgaarden en dokter Van Rossem in Halle. Dankzij deze ervaringen kon ik in 2009 eindelijk ook mijn eigen project starten: Mundosano.

Ik ben me steeds verder blijven bijscholen zowel op het vlak van diëten en voeding, als op het vlak van figuurcorrectie en plaatselijk afslanken. Vooral de laatste jaren hecht ik ook meer belang aan het mentaal welzijn, de innerlijke rust vinden. Zo is de samenwerking ontstaan met yoga teacher Erika en psychologe Céline.