Mundosano - gezondheidscentrum

Céline

Psychologe - Céline

Ik ben Céline, psychologe en bezige bij. Door mijn jarenlange ervaring in Revalidatieziekenhuis Inkendaal heb ik zowel met volwassenen als kinderen expertise opgebouwd op vlak van psychologische begeleiding en psychodiagnostiek. Na een burn-out besefte ik dat ik mijn balans werk-privé beter moest bewaken. Hoog tijd om deels op eigen benen te gaan staan en zo te starten als psycholoog in bijberoep.

Ik geloof in groei en het nemen van verantwoordelijkheid. Ik geloof in kwetsbaarheid en onvoorwaardelijke aanvaarding. Mijn passie ligt erin mensen te begeleiden in hun groeiproces. Door permanente bijscholing, zowel voor mijn professionele als persoonlijke ontwikkeling, kan ik invloeden uit verschillende invalshoeken halen om mensen bij te staan in hun verhaal.

Naast echtgenote van Bart werd ik plusmoeder, mama van 3 stoere jongens, en baasje van onze hond en twee katten. Ik ben verder dochter, vriendin, zus, collega. Steeds op zoek naar evenwicht in al mijn rollen. Ik geniet van het samen zijn met familie en vrienden en geraak opgeladen van wandelen in de natuur, mindfulness, yoga, lezen, kruiswoordraadsels en gezonde voeding.

Ik leer heel graag van anderen, laat me in werk en leven inspireren door de meest wonderlijke reizen van mensen om me heen. Verder ben ik fan van de symboliek rond schildpadden. Omdat het prachtige, sterke dieren zijn die symbool staan voor moeder natuur, wijsheid, kracht, rust, traagheid, geduld en bescherming. Ze herinneren me aan het belang van mindful bezig zijn, aan de tijd nemen die nodig is om de dingen te doen die ik wil doen, aan balans. Ik schrijf nog elke dag mijn verhaal.

Opleiding en ervaring

  • Master Klinische Psychologie - 18 jaar ervaring
  • Acceptance and Commitment Therapy (ACT-academie)
  • School voor Relaties
  • Workshops SIG (emotieregulatie, hechting,…)
  • Workshops Autisme Centraal

Erkend als Klinisch Psycholoog
Inschrijvingsnummer psychologencommissie: 792105855
Visumnummer: 280433